Op Missie in Mexico

Het was alweer de derde keer dat wij als Lighthouse naar Mexico zijn gereisd om daar samen te werken met Josh en Olivia van Kaleo Ministries. Hun bediening bestaat uit een school, kerkennetwerk en praktische hulp op straat. Dit keer waren wij in de grensplaats Reynosa. We hebben enorm genoten van deze reis, en geweldige dingen meegemaakt in ons 8-daagse verblijf. Hieronder volgen 3 hoogtepunten.

1. Een uitstorting van Gods Geest over de school
Tineke heeft op de school gesproken. Veel mensen werden diep aangeraakt door lessen met thema’s zoals intimiteit met God en de rivier van Gods Geest. Luke ondersteunde hierbij in prachtige aanbidding en de andere teamleden profeteerden over de studenten.

2. Het zien van goede vrienden
Het is 1 grote wereldwijde familie. Zo komen we overal mensen tegen die we ook al in Afrika en Europa hebben ontmoet. We hebben tijd doorgebracht met goede vrienden die we inmiddels jaren kennen, en ook betrokken zijn in de ondersteuning van Kaleo.

3. Actief zijn op straat
We hebben het voorrecht gehad samen met het Kaleo team op straat te gaan, in de ‘Zona Roja’, ofwel de rosse buurt. Daar werd voedsel uitgedeeld, er werd aanbiddingsmuziek gemaakt, en er werd voor mensen gebeden.

This post is also available in: Engels