Doneren

Lighthouse is ontzettend dankbaar voor iedereen die ons support en helpt te doen wat we mogen en moeten doen. De één door praktisch dienstbaar te zijn en de ander door financiën beschikbaar te stellen.

In 2009 hebben we een officieel partnerprogramma gelanceerd voor personen, organisaties en bedrijven die ons op een structurele en fundamentele basis financieel willen steunen.
Daarbij denken wij bijvoorbeeld aan het ondersteunen en vrijzetten van gaven en talenten die anders niet tot ontplooiing zouden kunnen komen. Simpelweg omdat de betreffende persoon teveel tijd zou moeten besteden aan werk en levensonderhoud.

Bent u zo iemand die zich voor een vast bedrag per maand aan ons of een van onze ‘groeibriljanten’ wil verbinden, dan komen we graag met u in contact.


Familielid worden

Bent u geïnteresseerd in ons Familie partnerprogramma of wilt u er meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op.


PayPal

PayPal is de meest vertrouwde en veiligste manier om digitaal te betalen en doneren. U kunt gebruik maken van uw PayPal-saldo, uw bankrekening of uw creditcard om te doneren aan Lighthouse.

Of doneer via PayPal.Me:

https://www.paypal.me/LighthouseNL


Handmatige donatie

Een donatie overmaken via uw persoonlijke bankrekening is altijd mogelijk. Gebruik hiervoor de onderstaande gegevens.

Stichting Lighthouse NL

IBAN: NL45ABNA0620993944 (ABN AMRO)
BIC: ABNANL2A

Lighthouse is ANBI geregistreerd, uw giften zijn dus aftrekbaar van de belasting! Algemeen beleidsplan Stichting the Lighthouse

KvK: 22058020
RSIN: 8146.37.917


Overige opties

Niet gevonden wat u zocht of heeft u suggesties? Neem dan contact met ons op.

 

De belastingdienst merkt Lighthouse aan als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

This post is also available in: Engels