Registratie Passion & Glory 2018

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 09-02-2018 - 11-02-2018
All Day

Location
Lighthouse Rilland NL

Categories


We zijn opgewonden om onze jaarlijkse Passion & Glory conferentie aan te kondigen, die opnieuw zal plaatsvinden in de Lighthouse Family Church van 9 tot en met 11 februari 2018. We moedigen u aan zo snel mogelijk te registreren, want er is een beperkt aantal plaatsen.

In deze wereldwijde samenkomst, verlangen we te horen over de beweging van God, van de harten van wereldwijde vrienden en radicale pioniers in Gods Koninkrijk. We zullen tijden van diepe aanbidding, ‘teaching’ op hoog niveau en Heilige Geest-gevulde tijden van bediening, met momenten van ‘food, fun & family’.

We zijn dit jaar enthousiast om onze bijzondere gast te introduceren: David Wagner. En natuurlijk zullen er veel, veel meer zijn die binnenkort worden aangekondigd. We zijn ook blij u te kunnen informeren dat kinderbediening zal worden aangeboden door een prachtig team van onze vrienden van ‘de Katapult’.

Indien u meerdere personen dan alleen uzelf registreert, zouden wij u graag verzoeken om alle vereiste velden in te vullen voor iedere vriend of ieder familielid. Op deze manier kunnen wij optimaal al onze gasten bedienen in termen van eten, zitplaatsen en kinderbediening. Gelieve ook te specificeren of u er de gehele conferentie bent, of slechts dagdelen, en of wij u van advies kunnen voorzien ten opzichte van reizen en hotels.

Bookings

Attendee 1

The whole weekend
Friday night February 9th
Saturday morning / afternoon February 10th
Saturday night February 10th
Sunday morning / afternoon February 11th

Wants to volunteer (cleaning, catering)

I would like to be informed with news and upcomming events from lighthouse by e-mail.

I would like advice on hotels for my stay during the conference

I would like advice on how to get from the Amsterdam Airport (Schiphol) to the conference/hotel
I would like advice on how to get from the Brussels Airport (Zaventem) to the conference/hotel


3 reacties op “Registratie Passion & Glory 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *